Informacije: info@srscvs.org

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and will give you a complete account of the system and expound the actual teachings of the great explore

Report Abuse

innotech
0 Reviews
Popular

Innotech

Laboratorie Innotech International – Innothera Grupa je francuska farmaceutska kompanija koju je osnovao Rene Chantereau 1913. godine u Parizu, kao porodičnu firmu.

Proizvodi INNOTHERA GROUP su danas prisutni u preko 100 zemalja sveta, a sva proizvodnja se obavlja u dve fabrike u Francuskoj:

Innothera Chouzy je fabrika za proizvodju  lekova. Fabrika je otvorena 1973. godine i ima preko 200 zaposlenih.

Innothera Nomexy je fabrika za proizvodnju medicinskih kompresivnih čarapa.  Fabrika je otvorena  1998. godine i od  2003. poseduje  ISO 9001 sertifikat. Godišnje se proizvede 2.5 miliona pari kompresivnih čarapa. Od 2015-e proizvodi fabrike nose oznaku  “Origine France Garantie ”, što je sinonim za kvalitet.

Svojim širokim asortimanom, INNOTHERA GROUP je među vodećim svetskim liderima u prevenciji i lečenju svih faza hronične insuficijencije vena i limfnog sistema.

Januara 2003. godine kompanija otvara Predstavništvo za Balkan sa sedištem u Beogradu.  Aktivnost Predstavništva je registracija, promocija i marketing lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih proizvoda na teritoriji Srbije , Makedonije, Bosne I Hercegovine,  Crne Gore, Hrvatske i Albanije.

Laboratoire Innotech International, kao deo INNOTHERA GROUP-a posvećen je je posvećena konstantnom poboljšanju efikasnosti, sigurnosti i kvaliteta lekova , medicinskih sredstava i dijetetskih proizvoda.

Proizvodi kompanije Laboratoire Innotech International su namenjeni za lečenje svakodnevne patologije.

Glavna područja primene naših lekova su:

  1. Hirurgija (Hemoroidalna bolest i  hronična venska insuficijencija)
  2. Ginekologija (vaginalne infekcije, kontracepcija i menopauza)
  3. Interna medicina (sideropenijska anemija, hemoroidalna bolest, osteoporoza i opstipacija)

 

 

 

 

 

 

 

Video

Location

Contact Information

Address
My geo location
Zip/Post Code
Milentija Popovica 5v/II/8 , Novi Beograd

Author Info

master

Member since 3 године ago
View Profile