Informacije: info@srscvs.org

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and will give you a complete account of the system and expound the actual teachings of the great explore

 

 

Medtronic, svetski lider u medicinskim tehnologijama, uslugama i rešenjima u zdravstvu, posluje u Srbiji od 2012. godine. Naši prvi proizvodi i terapije pojavili su se na tržištu Srbije 1975. godine preko distributivne mreže. Danas smo poznati po svojim inovacijama koje menjaju život i naprednim medicinskim tehnologijama. Nudimo terapije koje leče gotovo 70 stanja, uključujući neke od najizazovnijih hroničnih bolesti na svetu – poput dijabetesa, gojaznosti, raka i bolesti srca. Obezbeđujemo i mnoge značajne prateće proizvode i usluge koji se koriste u brojnim procedurama i u kompletnom kontinuumu zdravstvene nege.

 

Cardiovascular suture brochure

Cardiopoint needle enhancements brochure

 

 

 

 

 

 

PROSPERA je osnovana 1989. godine kao prvo registrovano privatno preduzeće u oblasti medicinskog snabdevanja, i jedna je od vodećih veleprodaja medicinskih sredstava u Srbiji.
Politika direktnih kontakata sa proizvođačima u zemlji i inostranstvu dovela je do vrhunskog poznavanja robe i novih proizvoda u dinamičnom zdravstvenom sektoru. Prateći svetske trendove, uvode se inovativni proizvodi koji doprinose poboljšanju zdravstvnog sistema u Srbiji
Zastupnički programi, kao i znanje i iskustvo zaposlenih, posebno nas kvalifikuju u oblastima vezanim za anesteziju, dijalizu, urologiju, ortopediju, hirurgiju (neuro, vaskularnu, kardiovaskularnu, abdominalnu).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Laboratorie Innotech International – Innothera Grupa je francuska farmaceutska kompanija koju je osnovao Rene Chantereau 1913. godine u Parizu, kao porodičnu firmu.

Proizvodi INNOTHERA GROUP su danas prisutni u preko 100 zemalja sveta, a sva proizvodnja se obavlja u dve fabrike u Francuskoj:

Innothera Chouzy je fabrika za proizvodju  lekova. Fabrika je otvorena 1973. godine i ima preko 200 zaposlenih.

Innothera Nomexy je fabrika za proizvodnju medicinskih kompresivnih čarapa.  Fabrika je otvorena  1998. godine i od  2003. poseduje  ISO 9001 sertifikat. Godišnje se proizvede 2.5 miliona pari kompresivnih čarapa. Od 2015-e proizvodi fabrike nose oznaku  “Origine France Garantie ”, što je sinonim za kvalitet.

Svojim širokim asortimanom, INNOTHERA GROUP je među vodećim svetskim liderima u prevenciji i lečenju svih faza hronične insuficijencije vena i limfnog sistema.

Januara 2003. godine kompanija otvara Predstavništvo za Balkan sa sedištem u Beogradu.  Aktivnost Predstavništva je registracija, promocija i marketing lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih proizvoda na teritoriji Srbije , Makedonije, Bosne I Hercegovine,  Crne Gore, Hrvatske i Albanije.

Laboratoire Innotech International, kao deo INNOTHERA GROUP-a posvećen je je posvećena konstantnom poboljšanju efikasnosti, sigurnosti i kvaliteta lekova , medicinskih sredstava i dijetetskih proizvoda.

Proizvodi kompanije Laboratoire Innotech International su namenjeni za lečenje svakodnevne patologije.

Glavna područja primene naših lekova su:

 1. Hirurgija (Hemoroidalna bolest i  hronična venska insuficijencija)
 2. Ginekologija (vaginalne infekcije, kontracepcija i menopauza)
 3. Interna medicina (sideropenijska anemija, hemoroidalna bolest, osteoporoza i opstipacija)

 

 

 

 

 

 

 

 • Prva francuska kompanija u privatnom vlasništvu
 • Broj 1 u oblasti kardiologije u Francuskoj
 • Više od 21 600 zaposlenih širom sveta
 • 25% obrta investirano u istraživanje i razvoj
 • Prisutna u 148 zemalja na 5 kontinenata
 • 47 lekova na globalnom tržištu
 • 16 internacionalnih centara za klinički razvoj i 3 istraživačka centra
 • Terapija za 94 miliona pacijentata
 • Obrt za 2017. godinu: 4.152 milijarde evra
 • Predstavništvo u Srbiji otvoreno 2007. godine
 • 92% lekova kompanije Servier se propisuje izvan Francuske

 

 

 

 

Preuzmite brošure:

EPIC MITRAL CORE

EPIC AND EPIC SUPRA

TRIFECTA – 10 YEAR DATA

TRIFECTA – CLINICAL INSIGHT

REGENT – MECHANICAL HEART VALVE

REGENT – COMPARATIVE BROCHURE

 

 

Goodwill Pharma je jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u Mađarskoj, sa preko 20 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji lekova i suplemenata u Evropi. U cilju daljeg razvoja na tržištu Adriatik regije, u Srbiji je 2003. godine osnovana Goodwill Pharma Srbija sa sedištem u Subotici. U skladu sa našim korporativnim sloganom “Good Health, Good Life, Good Will”, nastojimo stvoriti dodatnu vrednost za naše društvo, razvojem visokokvalitetnih lekova, dodataka ishrani i medicinskih sredstava u različitim terapeutskim oblastima. Naš portfolio inovativnih i generičkih lekova pokriva terapeutske oblasti reumatologije, ortopedije, vaskularne hirurgije, dermatologije, neurologije, psihijatrije, gastroenterologije, ginekologije, urologije i opšte medicine.

VESSEL RASTVOR ZA INJEKCIJU  600 LSU/2mL

VESSEL MEKE KAPSULE  250 LSU    (sažetak karakteristika leka)

 

 

 

 

 

 

Osnovan 1. juna 1960. godine u Vršcu, Hemofarm A.D. danas je vodeća generička farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu. Primarnu delatnost kompanije čini proizvodnja kvalitetnih, efikasnih, bezbednih i dostupnih farmaceutskih proizvoda. Od 2006. godine, Hemofarm je deo nemačke STADA grupe, jedne od najvećih svetskih generičkih farmaceutskih kompanija.

 

 

 

 

 

 

 

Pharmanova d.o.o. je domaća farmaceutska kompanija, postavljena na svetskim standardima.

Već tri decenije brinemo o vama, da biste vi lakše brinuli o sebi, kroz ponudu pouzdanih, kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda u OTC segmentu, koštano-mišićne, genitourinarne, gastroenterološko- vaskularne i imuno linije proizvoda.

Iza nas su brojne inovacije na tržištu farmaceutskih proizvoda, a ispred nas veliki planovi.

Naše vrednosti su ambicija i proaktivnost, stabilnost i briga, brzina i fleksibilnost.

Briga o zajednici je naša odgovornost. Zato svakodnevno dajemo doprinos zajednici u kojoj rastemo i stvaramo, kroz očuvanje životne sredine, zaštitu najugroženijih grupa i podizanje svesti o važnosti zdravlja.